Vekttap hos katter

Et vekttap hos katter bør undersøkes av en veterinær - Bilde: Shutterstock / foaloce

Et vekttap hos katter er nesten alltid et symptom på en sykdom. Det eneste unntaket: The Samtpfote er overvektig og trenger å kosthold.

Når symptomer på vekttap er svært uspesifikke i katter, fordi ulike sykdommer kan føre til avmagring. Gå derfor utilsiktet vekttap med Fellnase den veterinær for å finne årsakene.

Vekttap: et symptom, mange årsaker

Hvis vekttap hos katter sammen med feber, oppkast og diaré til, muligens skjult FIPbak. Trenger du å være Stubentiger ofte gått handlinger slått tilbake og har men en matt pels, kan avmagring også være tegn på nyresvikt være.

Katter som lider av den såkalte fettlever syndrom, ofte nekter å mate og bli tynnere som resultat. Her, fedme er en viktig årsak til fettlever, slik at vekttapet vil i utgangspunktet ønsket. Men kommer det etter noen dager med tap av appetitt og anoreksi til mangel på næringsstoffer i vierpfotigen pasienter. Har Fellnase i retur en økt appetitt mens stadig synker, kan dette være et tegn på en overaktiv skjoldbruskkjertel være.

Ved bruk av tynne katter til veterinæren?

Sykdommene nevnt skal alltid behandles av en veterinær. Selv når overvektige katter kan plutselig spise noe, bør du raskt henne til legen før et vekttap oppstår. Et sunt og balansert kosthold for overvekt Stubentiger du samtykker beste fra veterinæren for å forhåpentligvis forhindre utvikling av fettlever i tid.

Bare når katten minsker på denne måten, trenger du ikke å bekymre deg med vekttap. Bortsett fra det, bør du ta forholdsregler symptom på alvor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *