Valpesyke hos hunder: diagnostisering og behandling

Valpesyke hos hunder: diagnostisering og behandling

Distemper hos hunder er en hund sykdom som er sjelden og deres sikker diagnose veterinæren tar litt tid å fullføre. Selv om en direkte behandling av sykdommen ikke er mulig, men en lindring av symptomer er meget viktig for hunden. 

Valpesyke hos hunder: Veterinæren kan lindre symptomer - Bilde: Shutterstock / Afrika Studio

Bli med hunden symptomer som alvorlig hoste , purulent rennende nese, gastrointestinale problemer, feber og svakhet, vil en veterinær først spørre om kjæledyret ditt har blitt fullstendig primet og vaksinert regelmessig. Fordi en distemper vaksinering normalt en del av standardbeskyttelses å gjøre dette.

Hvis det ikke er vaksinert mot valpesyke hos hunder, kan det være at din favoritt infisert med canine sykdommen. En smøre slimhinnene å gi komfort. Ved hjelp av ulike laboratorietester i distemper virus kan dermed vise seg. Avhengig av alvorligheten av symptomene, må dyret bringes i tilfelle bekreftet mistanke om en behandling av en veterinær klinikken.

Valpesyke hos hunder: Slik er behandling av

Distemper hos hunder er spesielt farlig for unge eller svekkede dyr generelt, fordi det ikke er mulig å forholde seg til sykevirus direkte og stoppe spredningen.

I stedet, symptomene på sykdommen som skal behandles og dyret via infusjoner og administrasjon av antibiotika prøver å hindre sterk til å lindre sin lidelse, og andre bakterielle infeksjoner.

Helse omsorg hunden hjemme

Hvis hunden må returnere til hjemlandet, bør det holdes for videre behandling av andre, ikke-vaksinerte dyr for å hindre smitte. I tillegg til hygieniske forhold han trenger mye kjærlighet og varme. Pass på at han drikker nok vann, og rense ham forsiktig nese og øyne.

Prognosen er god for den syke hunden, når sykdommen ikke har gått så dårlig at det har angrepet nervesystemet. Best av alt, la deg kjæledyret ditt i første omgang vaksinert mot sykdommen, for å ikke utsette ham for fare bare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *