Vaksinasjoner for hunder: Hvilken er nyttige?

Vaksinasjoner for hunder: Hvilken er nyttige?

Temaet vaksinasjoner for hunden får stadig produserer forskjellige meninger og kritikk. Hva vaksinasjoner er nyttige, og hvordan du og din firbente venn kan klare seg uten, finner du her.

Mot valpesyke, hepatitt, bør du være vaksinert hunden din - picture Fly_dragonfly

En ting først: Valper bør definitivt få en primærserie. Så er det ulike vaksiner for hunden, som også kan være nyttig – og hva du kan gjøre uten, som regel. Hvis du er usikker, spør du i tvil din veterinær for sin mening.

Disse vaksinasjoner er fornuftig

Hans hund mot sykdommen distemper vaksinering å være, er det alltid en god idé.Vaksinasjon bør utføres som en del av den grunnleggende immunisering og deretter en gang uthvilt om et år senere. Slik at hunden skal være best beskyttet for livet fra den dødelige smittsomme sykdommen. Hepatitt og parvovirus er også blant de vaksiner for hunden, noe som gir mening. Igjen, er en levende vaksine som brukes for vaksinasjon.

Vaksinasjoner for hunder: Situasjons

Et spesielt tilfelle er vaksinasjon mot rabies . I Tyskland er den forferdelige sykdommen utryddet siden 2008. Men hvis du for eksempel en Pet Plan, bør du finne ut om de lover i ditt reisemål. Fordi noen stater krever et gyldig Tollwutimpfschutz for oppføring.

Det finnes andre vaksiner for hunden som er kontroversielle, og der du avklare mest ideelt med din veterinær om hunden ville ha nytte av det. Disse inkluderer vaksinasjoner mot kennelhoste og leptospirose.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *