Tyrkisk Angora: Typiske sykdommer av katten

Den tyrkiske Angora er sårbar for flere diseases- Bilde: Shutterstock / DreamBig

Den tyrkiske Angora er en veldig elegant, sterk og ukompliserte kattedyr. Som alle katter de kan selvsagt fortsatt bli syk – en viss katt scratch sykdom forekommer i denne rasen spesielt vanlig.

 

Eier av en tyrkisk Angora i SPE skal ikke bare på naturen og holdning til å informere deres fremtidige kjæledyr, men også vite om typiske sykdommer av rasen kommunikasjon. På grunn av dette kattedyr, er en sykdom som er mer vanlig.

Hvilke sykdommer kan bli funnet på dette løpet?

Den tyrkiske angora, er en sykdom mottakelighet for en autosomal recessiv ataksi.Denne sykdommen er en fellesbetegnelse for ulike forstyrrelser i koordinering av bevegelse.

Hvis ataksi oppstår, gjør den det selv med små  katter. Hvis dyret gang vokst opp, kan det bli noe autosomal recessiv ataksi mer. Er en tyrkisk Angora kattunger smittet med denne sykdommen, deres fall kjører veldig hardt og de ​​trenger hele livet særlig omsorg eiere og tilpasset deres begrensning oppdrett forhold. Men det er ikke den eneste sykdommen som den tyrkiske Angora er sårbar.

Flere mulige sykdommer

Dessuten er den tyrkiske Angora utsatt for hørselstap, døvhet og balanse lidelser.Dette sikkerhetsproblemet, men er bare hvite dyr påvirkes. Fordi dette sikkerhetsproblemet er ikke rase-relatert, men et bestemt problem av farge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *