Typiske sykdommer Golden Retriever

Typiske sykdommer Golden Retriever

The Golden Retriever er en populær familiehund. Noen sykdommer, men er typisk for den vennlige Labrador. Hva disse er, og hva du bør se på holdningen til firføtte, finner du her.

Noen sykdommer er typisk for Golden Retriever - Bilde: Shutterstock / fotoedu

Vennlig og glad i barn – det er Golden Retriever . Egentlig er den firbente blonde relativt robust. Noen sykdommer oppstår når Retriever, men særlig vanlig.

Disse sykdommene er vanlig

Et typisk tilfelle av et problem som med mange renrasede hunder er også golden retriever de øynene . Grå stær og retinal atrofi forekommer ofte. Tettheten av objektivet, som er ansvarlig for grå stær er ofte ikke oppdaget som valper, slik at sykdommen kommer da bare i det voksne stadiet i lyset.

Retinal atrofi, men en av de sakte men sikkert progredierende sykdom. Det er arvelig, og hundene må venne seg til utbruddet av blindhet. Fullstendig tap av synet forekommer i de fleste tilfeller – hvis i det hele tatt – men bare på et avansert alder på.

Golden Retriever: Andre mulige problemer

Også epilepsi er en av de typiske sykdommer Golden Retriever. Vanligvis sykdommen er diagnostisert hos hunder mellom ett og tre år. Ofte hundene får anfall inkludert kramper i sovende tilstand, eller når du sover. Du kan til og med miste bevisstheten et øyeblikk. En vanlig komplikasjon av epilepsi er plutselig og ukontrollert urinering.Medikamenter kan gjøre livet til hunden din, men så normalt som mulig og redusere angrepene til et minimum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *