Tips for vakre hund pels: behandling av flass

Tips for vakre hund pels: behandling av flass

Behandlingen av flass i hunden er, avhengig av årsaken til huden problemet på en annen måte. I ekstreme tilfeller, bør du derfor først konsultere en veterinær for å finne den riktige metoden.  

Flass hos hund: Det finnes ulike metoder for behandling - Bilde: Shutterstock / Tatiana MAKOTRA

Hvis hunden din har bare små skalaer, ser hans huden sunn og bortsett fra at de ellers ikke kan merke noen symptomer, kan du først og fremst prøve å bruke litt ekstra omsorg.

Brush kan hjelpe med mild flass

I hunder med flass, betyr det først av alt børste, pensel, børste. Vel, hvis du tar det et vakkert naturbørste, for eksempel med villsvin bust. Pleie- enheter sørge for å fjerne døde hudceller og løse hår fra pelsen slik at pelsen kan vokse sunt og huden sunn. Den beste måten å gå om det med milde, masserer bevegelser uten veldig ilegge. De som de fleste hunder liker og også den stimulerer blodsirkulasjonen i huden – en viktig forutsetning for deres helse .

Forbedre inneklima og kosttilskudd

Har hunden din under svært tørr hud, stammen og skur, kan du prøve å bruke en luftfukter til tørr luft og dermed bekjempe en mulig årsak til flass problemet ditt kjæledyr. I samråd med veterinær, kan du også prøve et kosttilskudd eller en spesiell mat som hud og hår problem med spesielle næringsstoffer og mineraler i form av interiør.

Besøk til veterinæren

Noen ganger skalaer er også i hunden sykdom. parasitter , soppinfeksjoner i huden,allergi eller n metabolske sykdommer er ofte forbundet med flass og en sak for veterinæren. Avhengig av årsaken til dette er en medikamentell behandling, hudpleiepreparater, antiparasitt eller en endring i kosthold start, slik at de fire-legged furry problem igjen bli kvitt så fort som mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *