Tap av matlyst hos hunder: Mulig årsaker

Tap av matlyst hos hunder: Mulig årsaker

Tap av appetitt hos hunder kan ha en lang rekke årsaker. Hva ligger bak motvilje mot å spise, bør avklares så snart som mulig av en veterinær, da de kan også indikere alvorlige sykdommer .

Tap av matlyst hos hunder: Noen ganger er det bare feil mat - Bilde: Shutterstock / dogboxstudio

Tap av appetitt hos hunder er en av de mest vanlige bivirkninger av ulike sykdommer og som følgelig tas svært alvorlig. Det er ikke alltid en hund som ikke vil spise, men syk. Noen ganger er det bare ikke smaker maten hans, eller han ikke orker. I noen firbente venner, som ikke vil spise, men lever i beste velgående fungerer, kan du prøve på en ny feed med konverteringen det er derfor bare én gang.

Årsaker til tap av matlyst hos hunder: Dårlig mat

Hvis en hund ikke hans mat smaker ikke helt, reagerer han akkurat som mannen: Han rørt det neppe eller ikke spise den. Noen hunder liker ikke tørrfôr ikke, noen ingen hermetikk, andre en bestemt type eller visse ingredienser.

Prøv hunden og hans helse skyld med en annen variasjon, med litt varmet fôr eller med andre intervaller på fôring ganger. Snakk dette er best med veterinær fra, fordi selv i en matintoleranse, kan årsakene til dette være at hunden din forakter et bestemt utvalg. Haster bør du oppsøke veterinær hvis andre symptomer på sykdom i hunden din forekomme.

Sykdommer som årsaker til manglende appetitt

Tap av matlyst hos hunder kan være en alvorlig indikasjon på at vondt ham noe eller han lider av fordøyelsesbesvær. Selv tannproblemer kan føre til fullstendig nektelse av mat og bør behandles så snart som mulig.

Gastrointestinal sykdom, forgiftning eller inge fremmedlegeme kan også gå hånd i hånd med det faktum at hunden slutter å spise, og er vanligvis ledsaget av andre symptomer. Ved tvil: Observer hunden din nøye og gå heller en gang til veterinæren , enn en gang for lite.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *