Tannpleie for katter – støtteprodukter

Tannproblemer er veldig vanlig, og det er derfor Stubentiger avhenge litt hjelp fra sine eiere, spesielt i innekatter. Dette tartar, gingivitt og Co kan ikke oppstå, katteeiere kan ta ulike forebyggende tiltak.

1. Perfekt for i mellom: Katt Snacks Dental Care med virkning

Dette tannpleie snacks er veldig lett akseptert av de fleste katter og handle på to måter: det faktum at katten må kraftig tygge det, det er mer slitasje på tennene og dermed en renseeffekt. Antibakterielle og rengjøringsmidler gjøre resten, vedlikeholde tennene og forhindre plakk og tannsten.

2. Daglig tann rengjøring med tørr mat for sunne tenner

Hvis katten din er utsatt for tannproblemer, en spesiell tørrmat, som opptrer i samråd med veterinær, bistå i tannhygiene. En spesiell tørrfor å stimulere kraftig tygging, mens ingrediensene i fôret fjerne plakk og forebygge tannproblemer. Et sentralt poeng er at maten ikke inneholder sukker.

 

3. Er det også for katter: Tannkrem med Extra Care effekt

Hvem katter tennene med tannkrem vil rydde, finner du det her i kjæledyr forsyninger og dyrebutikker. Dermed kan den firbente, prosedyren gjerne, ser litt overtalelse er selvfølgelig spurte, med en tannkrem som ikke bare bryr seg, men også smaker godt, går alt mye lettere.

 

4. Som fôr tillegg: fôrtilskudd mot tartar

Hvem ønsker å mate dyrene sine bare med hermetikk, men trenger fortsatt en støttende produkt for tannpleie, det tar flere supplerende fôrprodukter for en bedre tannhygiene.Naturlige ingredienser rengjøre tennene og beskytter mot plakk og tannsten – kosttilskudd kan ofte tilsettes til foret om nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *