Soppinfeksjon i huden i katter: symptomer på sykdommen

Soppinfeksjon i huden hos katter forekommer særlig hos unge eller svekkede dyr, og gjør narr av ulike ytre symptomer følte at vi ønsker å forklare i det følgende.

Soppinfeksjon i huden i katter kan manifestere seg gjennom ulike endringer i hudens struktur, hud og negler, fordi soppen angriper hud og hår av katt kraftig. En indikasjon på soppinfeksjon kan være at du plutselig sirkulære bare flekker i pelsenoppdage katten din.

Kløe og håravfall: hud sopp i katter

Hvor soppen begynner å spre seg, er helt forskjellige. Mange katteeiere oppdage tidlig tegn imidlertid i hoderegionen av katten, for eksempel på ørene. Rundskrivet mønster skallethet avdekker rødlig, ofte skjellende hud, som kan være omgitt av en betent grensen.

Ser mer generelt kattepels ikke lenger så sunt og glansfullt som ellers: Det er kjedelig, flassende og når børsting katten mister mye mer hår enn vanlig fet hud og pels spill kan bare virke som veldig tørr .. Dyrene ripe konstant og kan betennelser i huden og klørne har.

Mistenkt soppinfeksjon i huden: du må til veterinæren?

Dersom katten din har pels plutselige endringer, bør du sjekke med en veterinær dette alltid. Skin sopp er svært smittsom, selv for mennesker, og også ubehagelig for katten. Det bør også avklares hvorfor immunsystemet ditt utvekslings Tigers er så svekket at soppinfeksjon kan oppstå i det hele tatt.

I tillegg til veterinær, skille symptomene på hud sopp som en parasittisk angrep og bestemme riktig behandling, så det går igjen bedre kjæledyret ditt så snart som mulig hjelper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *