Som katter kan bli smittet med soppinfeksjon i huden

Menighet hud sopp er: du kan se Cats på ikke nødvendigvis om de bærer patogenet i det eller ikke. Ikke alle quadruped viser nemlig symptomer.

Overføringen av patogener fra hudsopp kan gjøres fra dyr til dyr, dyr med humant og vice versa. I tillegg kan katter infeksjon, men også for gjenstander og steder som er kolonisert med patogen, plukke – i prinsippet så overalt, men ikke under noen omstendigheter.

Friske, voksne katter sjelden lider av hud sopp

Bare kontakt med hud sopp-patogener kan katter med et sterkt immunforsvar heldigvis de fleste gjør ikke skade, fordi sykdommen ikke bryter ut med dem. Men når sendere av sykdommen, kan de likevel tjene og dessverre kan være svært små eller svært gamle katter, og som infisert med et svekket immunforsvar. Derfor, en sunn forebygging og følsomhet for sykdomssymptomer den beste beskyttelsen mot hud sopp i katten din.

Sopp sykdom i katter: Hvordan unngå så mye som mulig før

Med et godt immunsystem katten din er ikke bare bedre beskyttet mot hud sopp, men også mot andre katter sykdommer. Mate dem sunn og regelmessig, sørge for at katten din føler seg komfortabel og nok plass og sysselsetting har i deg.

Regelmessige vaksiner, forholdsregler mot parasitter og regelmessig stell er like viktig.Børst løs, død pels fra og sørge for at kattens pels har ingen floker, fordi det ville favorisere en soppinfeksjon. Hvis din favoritt har blitt vått ute, hjelper ham en plass på varmeapparatet å gjøre pelsen tilbake til tørk grundig, fordi stadig fuktig pels kan favorisere hud sopp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *