Som en katt psykolog fungerer?

En katt psykolog kan for eksempel hjelpe med angstlidelser - Bilde: Shutterstock / Sergey Khamidulin

Hvis du oppdager unormal atferd med din feline venn, kan en katt psykolog hjelpe. Men med de problemene han er den rette personen og måten han jobber egentlig?

En katt psykolog går til de ulike problemene. Disse inkluderer angst, aggressivitet ellerurenslighet. Terapeuten forsøker bare en gang for å finne årsaken til atferdsforstyrrelse. Så setter han på en behandlingsplan for dyr og eier – ved hjelp av skipsføreren eller elskerinne er nemlig spesielt etterspurt.

Katter psykolog: Hausbesuch ønsket

En god psykolog bør starte et første møte i et fellesskap sette katten. Hjemme, oppfører huset katt som det er naturlig for ham, og terapeuten kan tilby et godt bilde av en mulig atferdsforstyrrelse make.

Et viktig aspekt i arbeidet med en katt psykolog er å hjelpe folk til å hjelpe seg selv.De terapeutiske tiltak, som han utviklet for deg og ditt kjæledyr bør utformes slik at eventuelle problemer kan implementere dette som en holder alene. Et dyr atferdsterapi kjører avhengig av alvorlighetsgraden av den psykologiske problem vanligvis over en lengre periode, og bør derfor være for deg på lang sikt å bli observert enkelt og effektivt.

Velge terapeuten

En passende Cats psykolog er ikke alltid lett å finne. Spør rundt i din krets av venner, du søker på Internett for tilbydere i ditt område. Hvis du allerede har en dårlig følelse om det første intervjuet, sier du helt ærlig – kjemien mellom terapeut, dyr og du skal stemme, slik at tiltak kan også ha en effekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *