Sjekk kattens pels regelmessig for parasitter som midd

Sjekk kattens pels regelmessig for parasitter som midd - Bilde: Shutterstock / Telekhovskyi

For å hindre en midd angrep er begrenset. Spesielt hvis de kattene somutendørs katter blir holdt, kan det nemlig lett skje at de får skadedyr fra befengt conspecifics. 

Et par ting du kan, men gjør det likevel, hvis du ønsker å hindre midd angrep. Mulige tiltak inkluderer hygiene i hjemmet, grooming av ditt kjæledyr og spesielle forberedelser til forebygging.

Forberedelser av en veterinær og hygiene

På den ene siden hjelp hyppig støvsuging og vasking. Holde hjemmet til så ren som mulig til liten parasitt å gjøre samlingen så hardt som mulig fordi noen av sine arter føler ved siden av huden på kjæledyrene også i tekstiler meget godt.

Et annet forebyggende måten de har i spesielle spot-on preparater eller pulver som brukes i en gitt periode, og gjør de edderkoppdyr å bo på Katzenfell ubehagelig. Også spesielle halsbånd som parasitter holde seg unna henne kjæledyr, er mulig, men sørg for å ha en spesiell sikkerhetslåsen. Risikoen som henger deres kjæledyr det og bli alvorlig skadet, ellers flott.

Grooming og handle av en midd angrep

Jevnlig sjekk for unormalt å legge merke kjæledyret pels i god tid. Stump, raggete pels, besatt eller hårløse flekker og svarte smuler som er røde i kontakt med vann, kan tyde på midd. Skrap katten din ofte, særlig i ørene? Selv da bør du få problemet i tilfelle av sakene så raskt som mulig inn i håndtaket, gå til veterinæren.

Har dyret vært en midd angrep bakfra og ble behandlet av veterinær, kan du forhindre en reinfestation, hvor du behandler andre som bor i deres husholdning dyr med en anti-midd produkt, god vakuum, mopp og gulvet kanskje med en damp renere Clean.Vask den tekstiler og behandle dem leiligheten muligens med et spesielt miljø spray fra veterinær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *