Så Cataract er behandlet hunden

Så Cataract er behandlet hunden

Som katarakt blir behandlet hunden avhenger av årsaken til sykdommen.Først av alt er det dyrlegen prøve å finne dem, og deretter sette et kurs i behandling for syke kjæledyr. 

Katarakt hos hunder er noen ganger kirurgisk behandles - Bilde: Shutterstock / XiXinXing

Cataract er assosiert med symptomer, som dessverre ikke bli behandlet med medisiner: en progressiv uklarhet i øyelinsen forverres visjon av hunden. Hvis øyet sykdommen ikke er forårsaket av annen sykdom, eventuelt kirurgi kan forbedre synet av quadruped igjen.

Operativ behandling av grå stær

Før spesialisten utfører en operasjon på øyet hunder, bør være flere forstudier indikere om intervensjonen er eller ikke er lovende, og hvis den generelle tilstanden til hunden er god nok for bedøvelse. Dersom han velger legen for behandling, mens den tåkete linsen er fjernet og erstattet av en kunstig linse.

Etter operasjonen må pasienten noen uker en kjærlig og profesjonell omsorg av sine eiere, så vel som medisinsk behandling. Avhengig av hvor avansert sykdommen ble allerede kan være igjen bedrer synet eller produsert i beste fall helt på nytt.

Behandle grå stær som et resultat av sykdom

Hvis katarakt hos hunder skyldes av en annen underliggende sykdom, dette må først bli funnet og behandlet. Ofte legemidler brukes for, for eksempel diabetes , for at ikke forverre bivirkningene av sykdommen.

Ytterligere betennelse eller skade oppstått på øyet, disse må behandles og omsorg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *