Praktisk tannpleie produkter for katter

Selv for katter er svært viktig vanlig tannbehandling. Spesielle snacks, som leverer tennene med næringsstoffer, er en stor hjelp – men erstatter ikke intensivavdelingen inkludert børsting. Med disse produktene du tilbake plakk og Co til din feline venn i sjakk.

1. børsting med deilig fisk smak

Klare: Katter kan vanligvis forestille meg noe mer behagelig enn å pusse tennene. Hva hjelper her? Den rette smaken.Dette Zahnpastaset består av tannkrem og en tannbørste for finger – perfekt tilpasset Cat munn. Og det beste av alt: Det hele smaker av fisk. Så slikke Samtpfote tannkrem sikker liker å.

 

2. Rengjør elektrisk tannbørste med

At en elektrisk tannbørste med oss mennesker gir en mer grundig rengjøring av tennene, er kjent. Det samme gjelder også for våre firbente venner. Denne børsten er designet med sin form spesielt på tennene av fløyel poter. Venne kjæledyret sakte til det og ta plukke fra til beste en velsmakende tannkrem med fisk eller kjøtt smaken fra – så børsting katten din, og du vil være mye mer behagelig.

 

3. Praktisk finger tannbørste for Samtpfoten

Dette finger tannbørste består av mikrofiber og har en antibakteriell effekt. Lillefingeren hansken forsiktig renser tennene og tannkjøttet av katten din – skyv forsiktig en finger langs tennene. Deretter kan du bruke den lille børsten, bare skyll og gjenbruk.

 

4. Sunn og deilig: våtfôr med malt

Dersom katten din har alvorlige problemer med børsting, kan du velge din prosedyre med denne tannkrem med stek smaken gjør dem spiselig. De skummet bare litt, og kjøttfulle smaken forlater Samtpfote børsting fort glemt.Bruk kremen beste fra ung alder av katten på en gang i uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *