Paws skader hos hunder: Hvordan kan du unngå dem?

Paws skader hos hunder: Hvordan kan du unngå dem?

Sikkert du vet øvelsen: hunden haltet plutselig og ville gå noen skritt. Det meste en labb skader er årsaken. Hvis du kjenner de viktigste kildene til fare, kan du lett unngå slike sår.

I en kort, rent plen det vanligvis styrer seg selv bekymringsløse - Bilde: Shutterstock / AnetaPics

Siden hunder ikke liker oss sokker eller bruke sko, de er svært utsatt for skader potene. Sår på dette følsomme stedet leges svært sakte på grunn av de firbente venner trenger labbene selvfølgelig daglig og kan spare vanskelig. Det er derfor desto viktigere å hindre en pote skade.

De vanligste årsakene til skader labber

Den største kilde til fare er knust glass uten spørsmål. Derfor, ta hunden tilleiekontrakten når turen har oppdaget knuste flasker eller lignende. Farlig er også høyt gress på travle steder hvor det har vært, for eksempel grillet eller feiret. Igjen, små biter av glass eller andre skarpe gjenstander skjule. Unngå derfor å føre en tur til slike steder hunden din.

Kjører på bakken grenene med torner – for eksempel ved vill bærbusker – raskt føre til en pote skade: Hvis hunden din skritt på den, kan det skje at en torn i poten fast og pauser. Ofte årsaken til halting er da knapt gjenkjennelig. Derfor, unngå Gassigehen nærheten Acacia trær som gresshoppen, som er kjent for sine tornete grener.

Unngå bruk av veisalt i vinter

Når vinteren kommer, mange mennesker ty til veisalt. Dermed er tur på stiene raskt blitt gapestokk for hunder. Grunnen: Den aggressive salt legger seg mellom tærne og gjør for ubehagelige små sprekker som kan antennes selv med uflaks. Vask hundens poter etter en vinterlig spasertur derfor grundig med varmt vann.

Noen firbente venner gjør veisalt mye mer å lage enn andre. At du anerkjenner det faktum at din hunden en tur i vinter ikke vil ønske å gå på eller lekker etter lang Gassigehen og detaljer til labbene og nappe. I dette tilfellet bør du sette ham spesielle sko fra forhandlere når det kommer til døren. Eller prøv å unngå å gå langs fortauet helt spredt.

En tilsvarende effekt som salt for øvrig også skarpe kanter grus, som er fordelt på noen veier. Unngå derfor egnede steder for en spasertur og behandle føttene hvis det er nødvendig så vel som for veisalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *