Ormer i hunder: Hva skjer under en ormekur?

Ormer i hunder: Hva skjer under en ormekur?

Ormer i hunden bør definitivt bli behandlet av en veterinær. Men som den såkalte ormekur utløper likevel? Og hvor bra er sjansen for at hunden din er frisk igjen? Finn ut alt om behandlingen.

Viktig for mistanke parasittangrep på hunden: Kort til veterinæren gå- Bilde: Shutterstock / creatista

De årsakene til ormer i hunder kan være ganske annerledes. Når du først symptomenemerke, bør du snarest mulig ta kontakt med veterinær for en sikker diagnose. Dette kan da avgjøre om det faktisk er en parasitt angrep og en orm behandling er nødvendig, eller om det er andre mer alvorlige sykdommer.

Hva skjer under en ormekur?

Er faktisk ormer ansvarlig for symptomene, vil du absolutt anbefale en deworming veterinær. Fordi parasitten kan være farlig ikke bare for dyret selv, men også for folk, spesielt for små barn. Når ormekur hunden får spesielle medisiner, som sikrer at parasittene dø. Avhengig av art og helsetilstand av quadruped veterinær administrert stoffet med sprøyte eller legg den i din favoritt tablettform eller som et lim. Du må imidlertid sørge for at hunden din ikke medisinen ikke spytte ut igjen.

Varigheten av behandlingen kan variere fra stoff til stoff. De wormers tilgjengelig i dag er veien alt bra for hunder tolerert og kan trygt brukes.

Prognose: Hvis hunden din tilbake til helse?

Enten hunden din etter ormekurer er frisk igjen, er avhengig av hvilken tilstand hunden din er, hvis parasitten infestation ble oppdaget i tide, og hva slags ormer er.Er hunden din fundamentalt lyd, parasitten vil neppe skade ham permanent. Overse Men symptomene, og parasittangrep fører til infeksjoner og komplikasjoner som lungebetennelse, kan prognosen også bli verre. I tillegg til deworming Din veterinær vil da ta ytterligere behandlingstiltak for å gjøre den til din favoritt følelsen bedre snart.

For å hindre ormer i hunden , er en vanlig forebyggende markkur anbefales.Frekvensen er basert på, i henhold til den europeiske sammenslutningen av Veterinärparasitologen (ESCCAP) den individuelle risikoen for smitte av hunden. Minst en gang i året deworming bør gjøres, men. Spør veterinæren, er nyttig som ofte er en forebyggende behandling for hunden din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *