Når hunder i alderen syk

Når hunder i alderen syk

Alderen hunder er mye mer mottakelig for sykdom og helbredelse vanligvis tar lengre tid. Likevel, den firbente til senior s lenge med kjærlig omsorg og regelmessige kontroller sunt opphold.

I en alder av hunden rikelig med hvile og regelmessige kontroller trenger - Bilde: Shutterstock / Sergey Khamidulin

Når hunder kommer inn i alderdommen, må de slite med lignende symptomer som menneske seniorer. Det er alt ikke så rask og enkel, men mer omsorg og oppmerksomhet er nødvendig. Hvordan forbereder du deg en fin pensjonisttilværelse din favoritt og sykdommer tidlig oppdage , kan avsløre følgende tips.

Typiske hund sykdommer i en alder

Typiske sykdommer for hunder på alder kan påvirke hele organismen. Slitasje på leddene, for eksempel leddgikt og slitasjegikt årsak. I tillegg er eldre dyr er utsatt for ulike infeksjoner og hudsykdommer. Hjerte, lever og nyrer kan også bli påvirket i hunder seniorer i sin funksjon, noen ganger kan også diabetes gjøre for å skape geriatriske hunder.

Se etter symptomer som ekstrem tretthet, svakhet, sløvhet, økt tørst eller pustevansker, og lav elastisitet. Tap av matlyst , håravfall og en oppblåst mage kan være flere tegn på aldersrelatert organ eller metabolske sykdommer. Dessuten er hunden utsatt for en høyere risiko for kreft i alderdommen. I tillegg etterlater ofte i gamle hunder til visjon og evnen til å høre, noen ganger kan de også lider av noen form for demens.

Unn gamle hunder god

Pek med gamle hunden regelmessig, minst to ganger i året, til veterinæren. Selv når han dukker opp friske kontroller er viktig fordi noen sykdommer ikke viser umiddelbare symptomer. Jo tidligere en gammel typisk hund sykdommen oppdages, jo bedre de kan behandle. Ikke alle sykdommer kan kureres, men symptomene kan lindres og livskvaliteten til hunden kan forbedres.

Har trenger du mye tålmodighet med gammel gutt og ødelegge ham litt rolig. Med massasje av høy kvalitet hundemat og masse hvile, kan du forebygge aldring av hunden Seniors gode.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *