Mulige årsaker til rennende øyne hos hund

Mulige årsaker til rennende øyne hos hund

Rennende øyne i hunden din kan ikke alltid være foruroligende. Årsakene kan være forskjellige i naturen, men i noen tilfeller er det bedre å oppsøke veterinær.

Rennende øyne er ubehagelig for hunden og kan ha et bredt utvalg av trigger - Bilde: Shutterstock / Vega Gonzalez

Hvis hunden din har rennende øyne, som kan vanligvis ha to forskjellige grunner.Enten produsere Heartstrings for mye væske eller tårer kan ikke renne riktig gjennom nasolakrimalkanal. Hovedregel: Når øyet utslippet er purulent, bør du sjekke med din firbente venn til veterinæren . Dette kan tyde på en mer alvorlig infeksjon.

Rennende øyne: Det kunne ha hunden

En av de mulige årsakene til rennende øyne med din firbente venn er en økt produksjon av tårer. Som kan være forårsaket av for eksempel en irritasjon av hornhinnen. Dette er en meget vanlig beskyttende mekanisme av øyet til hinauszuspülen rusk. Så et fremmedlegeme, for eksempel en allergisk reaksjon, eller krøllet øyelokk – en såkalt entropion – være.

Årsaker til øye lade ut quadruped

Er øynene til kjæledyret ditt i tillegg til det oser av rødt, konjunktivitt kan være den skyldige. Betennelsen kan skje raskt: utkast i bil eller klimaanlegg er mulige årsaker.

Hvis sluket, slik at nasolakrimale kanal er blokkert, tårer kan ikke tømme den.Resultatet: Øyet begynner å skyll. Tårene rulle ned deretter på hjørnet av øyet på frakken og la flekker der.

Det er også raser som er mer utsatt for å få rennende øyne enn andre. I en puddel ,maltesisk eller Yorkshire Terrier , oppstår problemene med nasolakrimalkanal i en særlig ofte. Her må du ta hensyn som master eller kvinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *