Med katten til veterinær: 5 tips for en mer avslappet tur

Med katten til veterinær: 5 tips for en mer avslappet tur

Katten er et vanedyr. Nesten alle Samtpfoten føle ubehag i ukjente omgivelser. Når du reiser med bil eller buss, de også mister trygg grunn under potene. De vanligvis kombinere dette så selv med den ubehagelige besøk til veterinæren. Men hvis du følger noen enkle tips som vil drive til veterinæren for deg og ditt hus katt er mye mer avslappet.

Med noen få tips katten din forblir på vei til veterinæren avslappet - Bilde: Shutterstock / FXEGS Javier Espuny

 1. Sikker Transport

Selv om du tror at katten din på fanget til passasjeren føles bedre: For din egen sikkerhet og katten, er det viktig at dyret i en transportkasse transport. Dette må være forsvarlig festet med sikkerhetsbelte. Denne sikre transport er lovpålagt. Sitter katten akkurat som i bilen din, kan det bryte løs når som helst, vilt kjører i bilen og årsak, i verste fall, en ulykke, fordi du ikke lenger se på som drivere riktig på gaten.

2. vant til Box

Hvis du bare bruker transportkassen for å gå til din favoritt veterinær, får du mest sannsynlig allerede andre gang problemer. The Cat vil bringe boksen med veterinæren i forbindelse og gå i balk. Spør allerede dager før den første turen på og koble den med noe positivt. The Box For eksempel kan du sette behandler eller gi dem en komfortabel pute, slik at din feline venn kan selv ønsker å sove i den.

3. har positive erfaringer

Ta med kjæledyret til veterinær allerede som ung – og for en rutinemessig sjekk, når kattungene rammer ikke noe dårlig. Når en katt ved første veterinær besøk det vondt, vil hun også koble disse følelsene med en kjøretur. Prøv å unngå dette ved å la den unge katten har en positiv opplevelse hos veterinæren først. Det samme gjelder også for eldre semestre.

4. utstråle ro

Stress og spenning av folket er lett overføres til katter. Oppføre før kjøring til veterinæren derfor ganske normal. Hold deg rolig selv om hunden vill går inn i boksen og tilbake eller annen panikk viser. Medfølelse forsterker katten bare. Hvis du kan føle din favoritt som han er veldig dårlig av, vil han tro deg.

5. belønning Utstrakt

Når alt er over, kan du belønne Samtpfote omfattende. Kok katten din, for eksempel etter kjøring til veterinæren noe godt eller leke sammen i hagen. Så stress er fort glemt, første og andre, vil katten din koble veterinæren en gang med belønning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *