Mate opp katt: Hva du kan gjøre

Hjelp kjærlighet, varme og et sunt kosthold, for å støtte opp katten - Bilde: Shutterstock / Lenar Musin

Hvis du ønsker å mate opp til en tynn eller syk katt, kan du gjøre det med ulike tiltak noe godt. Disse er også inkludert.

En sunn katt er godt matet, fri for parasitter, har en vakker, blank pels og rene ører og øyne. Spesielt når du arbeider med en bortkommen, du ønsker å mate opp, men det er ganske sannsynlig at minst en av dem er ikke tilfelle.

Aufpäppeln Katten med mat

For tynn en katt som trenger å bli ammet, mate deg de flere ganger om dagen med små porsjoner av fersk kattemat. For det, kan du ta spesielle matvarer fra veterinæren – dette bør du ta kontakt med den skrantende Stubentiger likevel for sikkerhet, hvis du ikke allerede har gjort det. Generelt bør du være en høy kvalitetvåtfôr tilgang med en høy andel av kjøtt. Spiser katten dårlig, kan du varme maten lett å gjøre det mer spiselig for dem.

Muligens også gave litt ølgjær i kostholdet er fornuftig, men bør diskuteres i tvil, ring veterinæren. Dette øker katt, kan også gi en liten mengde av cottage cheese i maten fra tid til annen. Også kjøttdeig lam eller fjærkre med hud – men uten bein – kan bidra til at den tynne katten kommer raskere til sin idealvekt.

Supplerende fôr og antiparasitic

Med kosttilskudd for gode forsvar og en sunn metabolisme kan være kjæledyret ditt mens du kjæle det, også gjør noe bra. Har katten parasitter som lopper, midd ellerormer de bør være nøye frigjort fagmessig det – det samme gjelder for din leilighet hvor du vasker stoffet i henhold til et angrep, grundig rengjort og må støvsuges. Du må kanskje hjelpe med en spesiell parasitt produkter.

Hva katten fortsatt bidrar til å være i form igjen: Mye varme, kjærlighet, fred og en omsorgsfull eier. En cookie på oppvarming, litt stress og en fast daglig rutine uten stadige justeringer være støttende når det gjelder å bedre forholdene i rommet Tigers igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *