Lumbal skiveprolaps i hunder: gjenkjenne symptomer

Lumbal skiveprolaps i hunder: gjenkjenne symptomer

En herniated plate hos hunder kan være en ubehagelig og spesielt smertefulle ting. Men hva er symptomer som kan indikere en herniated plate i en hund?

En herniated plate hos hunder med sterke smerter forbundet - Bilde: Shutterstock / sisqopote

En herniated plate hos hunder er ikke innlysende for eieren, fordi skiltene er mange.Hvilke symptomer oppstår avhenger av hvor sterk herniated plate og på hvilket nivå av ryggraden det skjer. Som kan være symptomer på en herniated plate og firbente venner med din veterinær bør konsulteres, henvises det til følgende.

Lumbal skiveprolaps i hunder: Dette er symptomer

Et tidlig tegn som kan tyde på en herniated plate i hunder, er smerte. Om hunden din er i smerte, kan du for eksempel anerkjenner det faktum at han ikke har så mye moro boltre eller beveger seg betydelig mindre enn det vanligvis gjør.

Under visse omstendigheter, kan du finne enda en endret sekvens av bevegelser i hunden din eller gjenkjenne en slags holdning som en krum rygg. En annen indikasjon på smerter i en herniated plate kan være at din hund reagerer overfølsom for berøring ryggraden.

Lammelse i alvorlige tilfeller

Med mer uttalt herniated plater, kan det også føre til lammelse av fremre eller bakbena. Slike lammelser utseende Du kan for eksempel anerkjenner det faktum at deres hund følge etter sin etappe.

Avhengig av plassering og omfang av hendelsen, en herniated plate i hunder også påvirke funksjonen av lukkemuskelen i blære og tarm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *