Loppe kontroll produkter for hunder: Hva er det?

Loppe kontroll produkter for hunder: Hva er det?

Hvis hunden har lopper, det er et ork. En god grunn til det så snart som mulig bli kvitt! Eller enda bedre, du trenger ikke engang gi en sjanse. Nåværende loppe kontroll produkter for effektiv loppe kontroll der.

Loppe kontroll-produkter kan brukes på forskjellige måter. For forebygging, behandling av loppeangrep, eller begge deler. Du vil være best anbefales av veterinær, noe som betyr at hunden din er egnet og best om en bestemt forebygging innenfor deres territorium er nødvendig eller ikke.

1. loppe kontroll for kontroll og forebygging

Den loppe kam er et tilbehør som bør være i hver husstand hunder. Han er rask og enkel sikkerhet om en firbent er befengt med pesky parasitter. Selv om du bor i et område der risikoen for loppeangrep er lav, bør man undersøke pelsen til sin favoritt fra tid til annen på lopper og loppe egg for å opptre i tilfelle tilfeller raskt.

 

En loppe og tick krage er en vanlig og effektiv måte å beskytte sin quadruped fra irriterende parasitter. Det er spesielt lett å bruke, kan brukes ved siden av den normale kragen og til å ha en praktisk langtidseffekten av opp til åtte måneder.

 

2. forebygging og loppe kontroll

Rask hjelp med lopper og nyttig for forebygging: Spot-on falletvil trolig gi dem din veterinær i en akutt loppeangrep. Du kan også bestille på nettet og slippe firbente pasienter i henhold til instruksjonene i nakken. Derfra stoffet spredt over hele dyrets hud og er lopper, flått, bitende lus og deres etterkommere ingen sjanser.

 

En loppe shampoo gir rask hjelp med loppeangrep og etter vask dyret et par dager beskyttelse mot en fornyet angrep av parasitter. Etter at du har vasket hunden med shampoo grundig, bør man de døde lopper ved å bruke en loppe kam å gre lett ut av pelsen.

 

3. Spray ved omgivelsesloppeangrep

En loppe shampoo gir en svært sterk loppeangrep også når parasittene har allerede spredt seg i huset og har slått seg ned i tepper, tekstiler og andre hjørner av rommet. Følg. Nøyaktig instruksjonene på produktet du har kjøpt, eller søke råd fra din veterinær før du bevæpnet med spray for å bekjempe lopper, takle deres larver og andre skadedyr

 

I tillegg såkalte «omsorg Fogger «for at omgivelsene er fri for lopper. Du Mists et hus og leilighet for å bekjempe skadedyr som bør ikke lenger være klarert selv i de neste seks månedene i huset. På pakken finner du indikasjoner egnet for antall kvadratmeter forstøver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *