Leversvikt behandlet i katter

Leversvikt behandlet i katter

En leversvikt hos katter er en alvorlig sykdom. Avhengig av årsaken, er imidlertid muligheten for å behandle leversvikt med visse behandlinger.

Leversvikt hos katter, veterinæren behandlet i mange tilfeller - Bilde: Shutterstock / Stefano Garau

Hvis du ser på katten din symptomer på leversvikt varsel, bør du kontakte din Stubentiger umiddelbart til veterinær bringe. Bare som kan behandle kjæledyret riktig, slik at muligheten for at katten leker med riktig behandling, til tross for leverskade over fjellet.

Behandle leversvikt ved diett

I alvorlige leverskader mange katter nekte mat. Det er ekstremt viktig i tilfelle av en slik sykdom, mottar katten nok mat. Spesielt leveren forsiktig det daglig for å mate flere små porsjoner og i tillegg til å gi de vitaminene C, E og B-kompleks er. Er koagulasjonsfaktor i blodet påvirket av skadet leveren, har vitamin K også som skal injiseres.

For ikke å forstyrre den allerede negativt påvirket av nedsatt leverfunksjon metabolisme i tillegg, kan det være lurt å la katten stasjonære rekord i en veterinærklinikk. Det kan de føres gjennom et rør i en nødssituasjon. Også væske kan leveres i tvilstilfeller eller i form av intravenøs elektrolyttløsninger. Således katten metabolismen opprettholdes, er det viktig at veterinær kontrollerer verdien av mineraler og sukker i blodet.

Lider katten på en betinget av Hepatoenzephale syndrom leversvikt, er tilgangen på de riktige proteinene spesielt viktig når det gjelder å behandle leveren syk katt. Lever lipidose, en form for fettlever, men alt avhenger av riktig ernæring fra.

Fra diagnose det avhenger

Dersom leveren svikter katten, det avhenger først og fremst av diagnose, som veterinæren vil behandle sykdommen. Laget av leversvikt, for eksempel av en bakteriell infeksjon, er essensielt behandling med antibiotika, tumorer i leveren, men som regel å bli operert på. Skade en overreaksjon av immunsystemet til katten leveren, kan veterinæren igangsette immunmodulerende behandling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *