Leddproblemer hos katter: Hvordan forebygge

Leddproblemer kan forebygges, for eksempel om kosthold - Bilde: Shutterstock / Natata

Movement smerte, leddproblemer og selv leddgikt – katter kan lide av høy alder som mennesker ved benresorpsjon. Dermed er det ikke kommet så langt, kan du forhindre dette ved enkle midler.

Leddgikt er et problem som ikke bare vi mennesker vet i en alder bein bryte ned, selv porøs – leddsmerter er resultatet. Selv katter kan lide av denne sykdommen av alderdom. Men det finnes enkle tiltak som vil hjelpe deg å spare kjæledyret denne lidelsen.

Har Stubentiger oppnådd sin tolvte året på rad av livet, mange av de pelskledde venner lider av leddproblemer, brusk degradering og leddslitasje. Dette manifesterer seg hos dyr som hos mennesker først og fremst i form av bevegelse smerte. Men selv om du kan stoppe tiden ikke, kan leddgikt være treg.

Styrke bein: komplett kattemat

En viktig komponent i forebygging er dietten. Skulle katten din allerede være oppe i årene, du ødelegge dem med en spesiell senior mat eller supplere sitt daglige kosthold – gjerne i samråd med veterinær – ved passende kosttilskudd. For eksempel, er ofte anbefalt produkter som inneholder grønn-lipped blåskjell eller glukosamin. Disse støttemedlemmer og gjør dem sterke.

Har katten din overvektig, må du være spesielt på diett. For noen få gram for mye redusere motilitet og favorisering så i sin tur sannsynligheten for kjæledyret ditt lider av slitasjegikt. Så sørg fra begynnelsen på vekten av din favoritt – slik at du kan spare dyret alderen mye smerte og selv mye av kostnadene.

Felles problemer forårsaket av for lite mosjon

Bevegelse er også for huskatter, helse muttere og bolter Sørg derfor det fra begynnelsen at kjæledyret ditt er ikke bare klar for kos, men også tilstrekkelige insentiver blir å flytte: leker, katteelskere og selvfølgelig naturen her er de beste metodene , For selv om en katt ikke liker en hund trenger sin daglige kjøringen – bevegelse er også viktig for damer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *