Leddproblemer hos hunder: For å hindre at dette skjer

Leddproblemer hos hunder: For å hindre at dette skjer

Kom Schmerzfrei godt inn hunder alder – et ønske alle hundeeiere sannsynligvis hennes elsker. Leddproblemer hos hunder, men forekommer hos eldre, og spesielt store firføtte med økende frekvens. Med disse tipsene, kan du være i stand til å forebygge leddproblemer hos hunder.

Masse mosjon forebygger leddproblemer før - Bilde: Shutterstock / dive-strukturen

Unngå overvekt

Dette tipset er faktisk en selvfølge: overvekt er sunt for hverken mennesker eller dyr, og en viktig årsak til leddproblemer hos hunder. Hver ekstra pund kan stamme leddene av hunden din og forårsake alvorlige problemer i alderdommen, og det er derfor du bør unngå. Hvis hunden din er allerede altfor mye har noe på finnene, hjelpe en diett og tilstrekkelig mosjon. Her er det viktig å ta hensyn til riktig mengde.

Tips for en god mengde trening

I utgangspunktet bevegelsen fremmer felles helse. Selv bevegelser i moderat tempo er leddene enn konstant sprang og brå stopp. Viktig tips: Vær sikker på at hunden din når det kjøres bare litt oppvarming og hinterhersprintet ikke helt i begynnelsen av en pinne eller ball.

Riktig kosthold for leddproblemer hos hunder

Leddproblemer hos hunder kan være gjennom riktig kosthold for å forebygge.Fôrtilskudd kan bidra til å styrke ledd og bein. Så du kan kosttilskudd klager, de fleste allerede begynt i valpestadiet, forebygge. Tips: Ta kontakt med veterinær, hvilket fôr som er best egnet for behovene til hunden din.

Forebygging med milde jordisk

Når vandre hunden din på rett underlag. For harde gulv, slik som asfalt eller stein, hopper fjærer ikke fra og belastning på leddene. Forest, felt eller eng flater er ikke bare på leddene, men også vakreste. Dette gjelder også for den sovende sted for hunden din . Sørg for at din Kaltschnäuzer har en myk overflate for å sove.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *