Katter med midd er vanligvis plaget av kløe

Katter med midd er vanligvis plaget av kløe - Bilde: Shutterstock / TungCheung

Midd i katter er en svært ubehagelige ting. Eiere av infiserte dyr kan vanligvis observere ulike symptomer til dem – som de er, kan du lese her.

Katter kan bli angrepet av ulike arter av midd, som inkluderer, for eksempel, slakte midd og rov midd hører hjemme. Men oftest oppstår øremidd. Alle har det til felles at plage våre kjæledyr pen.

Kløe og andre symptomer

Katter med midd skrape vanligvis påfallende ofte og tungt. Videre må de plutselig preen seg ​​oftere slikke pelsen eller gnage det og muligheten til å handle febrilsk. Noen ganger også oppstå flekker eller sår og betennelse i huden.

Midd i katter vanligvis kolonisere et spesielt følsomt område av våre kjæledyr: Ørene.Spesielt i dette området, huset katten scratch så bemerkelsesverdig ofte. Selv den ofte plutselig rister en quadruped hode, gnir seg i ørene med labbene eller bend, kan være et symptom. Følsomhet for smerter og dårlig hørsel kan skje.

Regelmessig overvåking med loppe kam

Ikke alle katter la på en midd angrep. Selv om din Fellnase Så ikke mer dressing enn vanlig, men med endringer i huden, bør du oppsøke veterinær besøk. Det er mulig at det plutselig ser kjedelig og huden har blant besatt organer.

Å gå en gang i uken med en loppe kam gjennom pelsen er en god idé. Legg deg ned for en fuktig, hvit klut klar, hvor du slå loppe kam alltid etter noen tog gjennom pelsen – røde flekker oppstår der, kan det være at deres Stubentiger midd eller lopper har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *