Katt nyser: Mulige årsaker

En blomst kan godt være den trigger som en katt nyser - Bilde: Shutterstock: Nailia Schwarz

Katteinfluensa er en av de største mareritt om Samtpfotenhaltern. Hvis en katt nyser, kan men det har andre årsaker. Disse tingene det kan være, for eksempel.

Katter har en veldig følsom nese. At en katt nyser, skjedde så ganske raskt.Avtrekkeren av «Minsten» kan variere ganske betydelig. Stoffet kan ha helt dagligdagse ting som for eksempel en fluff eller et støvkorn i nesen din feline venn. Hvis de det klørfolk som oss – som kan utløse trang til å nyse. Bare at det kan gå mye raskere i katter.

Katten nyser når det klør i nesen

Blant årsakene til nysing på rommet tigrene er en av støvsugeren. Når bruken vanligvis virvler på et mye støv. Han er så fin at den ikke skiller seg virkelig oss mennesker ofte gjør. Nesen av subtile Kitty det føles, men umiddelbart forstyrret: Katten nyser. En annen trigger er luktene som samler en støvsuger, og mye mer intensivt enn vi oppfatter fløyel poter. Det samme gjelder for parfymer, luftrensere spray eller lignende. Gå derfor i beste fall med måte hvis kjæledyret er nær.

Tørr luft i leiligheten kan også føre til nysing hos katten, fordi slimhinnene dyrene forsøker å kompensere for tørrhet ved å produsere mer fuktighet. Det kan også være en allergi nysing på din feline venn være å klandre, la den beste sjekk av veterinær.

Mulig årsak: katteinfluensa

Men det trenger ikke være denne relativt ufarlige årsaker. Grunnen til at katten din nyser kan også, selvfølgelig, dessverre, katteinfluensa være. Det er en smittsom sykdom som smitter fra katt til katt. Narkotika er et presserende behov, så du bør raskt med din feline venn til veterinæren. Gode forsvar kan ha en forebyggende effekt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *