Katt med revmatisme: Mulig behandling

Katten med revmatisme behandling er i hovedsak brukt til smertelindring - Bilde: Shutterstock / Katerina Makymenko

En katt med revmatisme har mye smerte. Hvis du ønsker å hjelpe din feline venn, er behandling med legemidler mulig – det kan i det minste lindre symptomene.

En ting først: En katt med revmatisme kan ikke leges helt. Men symptomene av betente ledd kan forbedres med behandling. Det betyr i klartekst: Du kan lindre smerten slik at hunden. Progresjon av revmatoid artritt kan være treg med riktig medisinering.

Drug behandling av sykdommen

La katten definitivt det av veterinær ved å sjekke om du har mistanke om revmatisme.Når hans diagnose bekreftet sykdommen, er det dyret foreskrive medisiner. Som regel smertestillende som samtidig hemme betennelse. Ofte preparater inneholder kortison.Her er det definitivt viktig at du gir katten din med revmatisme regelmessig med stoffet – og ikke bare til de smerte intense dager – slik at tenningskretsen brytes i leddene.

Katt med revmatisme: Dette hjelper

I tillegg til smerter, kan legen din katt også foreskrive en behandling med felles støtte næringsstoffer. Dette kan for eksempel omega-3 og omega-6 fettsyrer å være, så vel som antioksidanter som vitamin E.

I tillegg bør du sørge for at katten din synker, hvis du lider av overvekt lider. Liten bevegelse gjør din feline venn er også bra, men uten å overbelaste leddene. Det er også mulighet for fysioterapi for katter – sjekk med din veterinær om hva som best kan hjelpe ditt kjæledyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *