Katt med forkjølelse: Behandling

I en liten kald varme og hvile kan hjelpe - Bilde: Shutterstock / Afrika Studio

Dersom katten din har et kaldt, bør dette være mulig raskt identifisert og behandlet – etter firbente venn er ment å være frisk igjen snart, og ikke utsette sykdommen. 

Viser katten din milde forkjølelsessymptomer, som tretthet, litt rennende øyne og rennende nese vanligvis hjelpe rolig, varme og omsorg. Bruk følgende tips for å omsorg for din syke kjæledyr.

Oppretthold katter med kaldt hjemme

Hvis katten din fanget en kald en dag utgivelsen, bør du bo noen dager i leiligheten, så ikke forverre den kalde symptomer. I huset trenger hun en varm, trekkfritt sted hvor de kan hvile godt og så mye søvn som mulig. Ideelle er en plass på varmeapparatet.

Tårer i øynene til rommet ditt Tigers, kan du tørke av og til forsiktig med en myk, fuktig klut som væske. Pass også på at kjæledyret ditt er å drikke nok. Spør ham alltid friskt vann tilgjengelig, og også katten melk kan være i mellom brukes som liten hemmelig våpen for kjæledyret ditt får nok væske. Under ingen omstendigheter bør Stubentiger gi medisiner uten at det tidligere med en veterinær benekte.

Behandling hos veterinæren

I mer alvorlige tilfeller, bør du la forkjølelse behandling definitivt veterinær. Dette gjelder for eksempel hvis katten din feber har ikke stilnet sine kalde symptomer etter tre dager, eller tårer og rennende nese er ikke klart, men er hvitaktig eller gulaktig.

Veterinæren vil nå en gang undersøke om kattens symptomer stammer fra en ufarlig kald, eller av en sykdom slik som katte influensa, som har lignende symptomer. Da vil han begynne behandling og forklar hvordan de hjemme med omsorgsprosedyrer bør hunden din på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *