Katt har flass: Råd for behandling

Brush fungerer i behandling av flass hos katter støttende - Bilde: Shutterstock / Vladimir Arndt

Katten din har flass? For å få tilbake en fin og sunn pels, nå trenger hun rett behandling og støtte. Først veterinær bør det fastslå den eksakte årsaken og fastsette en passende behandling alternativ.

Noen ganger dreier det med hudirritasjon katten din til et midlertidig problem, som er forårsaket, for eksempel ved endring av pelsen. Dette krever metabolismen av katten din mer enn vanlig og er en av konsekvensene av dette: Katten har flass. I dette tilfellet støtte bidrar med pensel for å befri strøk av døde hår og for å stimulere blodsirkulasjonen. I tillegg hjelper hudpleie kosttilskudd og litt tålmodighet.Situasjonen er annerledes i tilfelle problemer med maten.

Hvis den ligger på maten: Tips

Når næringsmangel eller en matallergi vil hjelpe en diett endring. En høy kvalitet, må velbalansert og sunn mat bli funnet etter et par uker, og skal hjelpe pelsen til rommet ditt Tigers tilbake til en sunn glød og gjøre det kaste fritt.

I samråd med veterinæren din kan være i stand til å gi mening så godt avstemt hud og hår trenger mat. Det kan også være at veterinær anbefaler kosttilskudd som biotin eller lakseolje for behandling.

Katt har kastet av parasitter

Hvis parasitter og tilhørende skalaer er katten lopper, midd eller andre skadedyr kontrollerte, med hvilken Stubentiger av kløe, hudforandringer og mulige følgetilstander er frigjort.

Mulige behandlinger ville bli utført her av en spot-on forberedelse, loppe pulver eller spray miljø. Favoritten sover og tekstiler i hjemmet ditt bør ikke bli glemt.

Behandling på Krankeiten

Dersom skur som et resultat av sykdom så som soppinfeksjoner, diabetes ble funnet, eller lignende, veterinæren vil behandle katten med medisinen. Når katten er bedre, også hennes pels er tydelig utvinne. Igjen, sunn mat og pensel være støttende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *