Kan hunder få et slag?

Kan hunder få et slag?

Hvis veterinæren diagnostisert et slag i hunder, kalles Vestibulärsyndrom hovedsakelig ment. Hunder viser plutselig slag-lignende symptomer . Men med rask handling og god oppfølging, dyrene gjenopprette.

Etter en hund "slag" av firbente venner trenger nok hvile - Bilde: Shutterstock / Anna Hoychuk

I de fleste tilfeller er eldre hunder rammet av et slag eller Vestibulärsyndrom. Årsakene er stort sett ukjent, men skiller seg fra et humant slag. Når vertigo er ikke er en sirkulasjonsforstyrrelse i hjernen dø ut i hjernecellene.

Vestibulärsyndrom hunden fungerer som hjerneslag

Når hunden plutselig faller, kan ikke lenger heve, tilter hodet eller handler beruset, som er sjokk store. Det ser ut som om de kjente og kjære firbente venner hatt et slag. I tillegg affiserte hunder føler dårlig, lider av kvalme, oppkast og alvorlig spytt.Mens du er sulten, men kan ikke gjenkjenne svimmelhet sin bolle.

Selv om det ikke er en «riktig» slag, bør du snakke med din favoritt til veterinær umiddelbart. Jo før hunden får hjelp, jo bedre er sjansene for utvinning.

Hunder er i stand til å gjenopprette

Da årsakene til Vestibulärsyndrom ikke er kjent så langt, kan bare symptomene som behandles. Hunder som lider av en spesielt alvorlig form for hjerneslag likner sykdom kan leveres med infusjoner som stimulerer blodstrøm og sirkulasjon. I tillegg eller i mildere former medisiner for kvalme og oppkast kan administreres. I tillegg hjelper anti-inflammatoriske midler, og visse vitaminer.

Hjem berørte hunder trenger masse hvile og deretter kjærlig omsorg. Kvele sin hund seng ganske komfortabel og gjøre miljøet for ditt dyr pasienten trygt, slik at det ikke gjør vondt. Etter en til to uker utvinning er din favoritt vanligvis mye bedre, og etter fire til åtte uker, symptomene er ofte helt forsvunnet. Bare en svak helling stilling av hodet, kan svært sjelden døvhet forbli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *