Juletider: Vær forsiktig med hva katten spiser

Brennende stearinlys, juletrær, lokke til å klatre opp, og giftig Deko av snø spray, etc. er bare noen farer Cats i jula kan bli utsatt for. Også tilgjengelig på følgende ting du bør se etter.

Holde katten din i jula god utsikt - Bilde: Shutterstock / Dmitry Bruskov

I løpet av jula, bør du holde et våkent øye med hva kjæledyret spiser. Mye av det som er på julebordet, eller er plassert under tak, kunne faktisk like forførende, være så usunt for din Stubentiger.

Sjokolade, kjeks og rester fra bordet

Selv om det er velmenende: Cat eiere bør også gjøre ved juletider uten unntak for sine kjæledyr når det gjelder mat. Gi din favoritt derfor ingenting av bordet. De fleste rettene er for tykk, for krydret eller for salt for ditt kjæledyr.

Selv leftovers  er ikke for katter. Hvem gir dem for eksempel fjærfe bein, risikere at de splintre, og kan skade katten mens du spiser farlig. Med sjokolade, kjeks, kakao og andre sukkerholdige drikker er ofte forførende, men usunt å farlig for Stubentiger og bør ikke stå uten tilsyn. Kjøp foretrekker et spesielt velsmakende kattemat hvis du ønsker å gjøre din elskede puss på festdager en glede.

Giftige planter jule

En av de mest populære juleplanter, er julestjerne en av de plantene som katter kan være svært farlig. Planter som dette bør derfor plasseres utenfor rekkevidde.

Med eteriske oljer og pieksigen konsistens som finnes der kan også bartrær, eller sine nåler, er farlig for katter. Husk at ikke bare treet, men også en julegave krans kan lokke Stubentiger til herumzuknabern ham – gjøre ham så ute av rekkevidde. Spør mest nøyaktig hvilke planter du kjøper ved juletider, og hvordan de kan påvirke katter. Cat gresset er satt opp for alternative alltid en god idé.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *