Hvordan gjenkjenne en ubalanse i katter

En ubalanse i katter er en alvorlig indikasjon på at noe er galt. Hvem vet symptomene kan i tide til å se en veterinær for å få avklare årsaker.

Unike symptomer på en balanse lidelse hos katter er åpen svimlende eller snubler. Men ikke alltid de skiltene kan sees umiddelbart. Så det kan være at din feline venn den første katten treet unngår plutselig eller andre høyt utsiktspunkt som for eksempel i vinduskarmen. Venter katten regelmessig at du løfter av fra det, bør du tenke på årsaken til denne oppførselen.

Oppdage ubalanse i katter

Også ta hensyn til holdning av hodet på kjæledyret ditt. Hvis hodet er stadig i vanskeligheter, kan du se en av de andre typiske symptomer på en balanse lidelse hos katter. Dette kan skje med nystagmus med raske horisontale bevegelser. En gang symptomene er ikke å bli oversett: The Stubentieger sjangler, snubler eller går kontinuerlig i en sirkel.

Så snart som mulig til veterinæren

Du bør ikke nøle lenge med å oppsøke veterinær. De årsaker til balanseproblemer i katter er mange, men definitivt behov for behandling. Så det vestibulære apparat, og dermed følelse av balanse kan være skadet, eller beinbrudd er til stede og betennelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *