Hvordan du kan hjelpe en gal katt

En demente katt trenger støtte fra sine eiere - Bilde: Shutterstock / Dmitry Zubarev

Hvis du mistenker at katten din kan være lider av demens, klarner et besøk til veterinæren på om det er riktig løgn og for å utelukke en organisk årsak. Etter at diagnosen, det handler om hvordan du kan hjelpe ditt kjæledyr.

Mistenkes for veterinærer demens i kjæledyret ditt, er det nå med ulike tiltak Målet er å bremse utviklingen av sykdommen, og for å gjøre kattens liv, til tross for noen begrensninger så hyggelig som mulig. Men noen kan gjøres.

Medikamentell behandling og Spesialkost

Veterinæren vil forskrive de mest kjæledyr medisiner som reduserer den mental svekkelse, og muligens bygge produkter som vil forbedre deres generelle tilstand og styrker immunforsvaret. Videre kan ulike kosttilskudd bli anbefalt av ham. En sunn, alderstilpasset kosthold, kanskje med spesialfôr, er en god idé.

Lider den gamle katten med anoreksi, kan du stikke av med i tooths Stubentiger rolig og prøve å få ham til å spise sin favorittmat, tunfisk uten olje eller kylling tastier. Sørg også for at hennes lille venn nok vann å drikke.

Hva du kan gjøre hjemme for demente katt

Mye kjærlighet, fred, forståelse, varme og omsorg er blant de viktigste tingene du kan gjøre for din elskede huskatt hjemme. En vanlig daglig rutine og ikke for mye kjas og mas i budsjettet for å sikre at kjæledyret føles behagelig. Prøv å ikke skjelle katten hennes, selv om du en gang et uhell med søppel boksen som skjer eller det forstyrrer deres høyt Gemaunze om natten. Å sette opp ekstra søppel s som letter nedre kant av oppføringen er blant de tiltak for å lette ditt kjæledyr hverdagen.

Ansettelse av de gamle parlor Tigers

De fleste demente katter ønsker ikke å komme seg ut – vurderer sine ganger sterkere, noen ganger svakere desorientering det er, spesielt i avansert sykdom, er også fornuftig å la katten innendørs. Gi dine mange vakre, koselige og varme informasjonskapsler som de kan nås lett og forlate henne alene når hun hviler og sover, deres behov er alders for godt.

Siden ditt kjæledyr kan trolig ikke lenger spille så vill, kan du også prøve å gjøre det med klikkeren og rolig sysselsetting leketøy som Fummel styret en glede.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *