Hvordan å gjenkjenne symptomer på lammelser Dachshund

Hvordan å gjenkjenne symptomer på lammelser Dachshund

Dachshund lammelse oppstår på grunn av en herniated plate, og kan gi ulike symptomer med det, ønsker vi å beskrive nedenfor. I alle fall er det lidelse av de små, korte bein hunder hovedsakelig påvirket, veldig smertefullt.

Symptomer på Dachs lammelse varierer avhengig av alvorlighetsgraden - Bilde: Shutterstock / YasenElena77

Ikke alltid symptomer på Dachs lammelser er så sterk og tydelig at eieren gjenkjenner den umiddelbart. Akkurat som en truet hunden som en dachshund eller Beagleopprettholder derfor bør være følsomme for små skilt. Hans dog bør faktisk bli behandlet av en veterinær i tilfelle av tilfellene så snart som mulig.

De første tegn på lammelser Dachshund

Det kan være at deres hund etter herniated plate har bare en gang i mye smerte, men likevel viser ingen tegn til lammelse. Kanskje han halter litt, viser mindre glede av å gå enn vanlig, og du ser små endringer i sin bevegelse. Han kan overordnede ryggen hans også til en katt er tilbake.

Å røre i beinet og bak ryggen, en syk hund følsomme for smerte, for eksempel med bjeff, reagerer. Disse symptomene bør du la raskt avklare av en veterinær. Rør siden av en dachshund lammelser, og den forblir ubehandlet, ville de bli verre raskt.

Unike symptomer hos alvorlig Dachs lammelse

De mer alvorlige symptomer på hjørnetann sykdom gjenkjenner eieren nesten umiddelbart. Hans hund har lammelser i front eller bakbena, haltende tungt, trekke den berørte lem etter. Hans gangart kan fungere svaier. Små eller store bedrifter enten ikke lykkes eller hvor han ikke skulle gjøre, for eksempel i huset.

Ta med hunden til veterinær raskt slik at han kan hjelpe din kjære firbente venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *