Hvis trapper usunt for små hunder?

Hvis trapper usunt for små hunder?

Trappen kan være med et dyr i armene for tortur. Men kan små hunder og selv ta trappene uten å ta noen skade i å kjøpe?

Trapper gjør alle hundene godt - Bilde: Shutterstock / Luis Carlos Torres

De som er godt med hans dyr, kommer når trapper til tider faktisk ikke unngå å ta dyrene sine noen ganger på armen. Fordi lasten er trapper store og spesielt unge dyr kan lide skade fordi deres muskler og ledd er ennå ikke fullt utviklet.

Små hunder kan aldri gå i trapper?

Hvis det ikke kan unngås selv vet at hunden din er å ta trappene selv, det er ikke noe problem, tross alt, bør de fleste hunder også lære det en gang igjen. I valper, bør trappen ikke være bare for permanent belastning. Men det er små hunder som aldri bør ta trappen selv – selv om de er eldre.

For disse firbente venner trappen er tabu

Blant de hundene som skal gå uten trapper ideell gjennom hele livet, er de som har et forhold til lengden på bena lenge tilbake. Disse inkluderer raser som Basset Hound , den Pekingeser , den franske Bulldog eller Dachshund . Klatring trappene belastet i disse hundene visse anatomiske strukturer så mye at de kan slites ut raskere.

En konsekvens av stress, for eksempel en Herniated platen være. Små hunder er i fare etter at det første året av livet, lider slik, med andre hunder som vanligvis etter fylte fem saken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *