Hvis katten ble bitt: til veterinæren?

Når en katt blir bitt, skjer dette hovedsakelig kjemper en conspecifics. Men så ille som et bitt sår og faktisk du må gjøre når du oppdager?

Har katten din bitt, og har kommet med et bitt skade hjemme? Vel første er det viktig å skille en nødsituasjon fra en normal Blessur. En alvorlig skade gjenkjenner ivrige katteeiere som regel ved første øyekast.

Umiddelbart til veterinær med alvorlige bittskader

En sterkt blødende sår, halte, eller en slående holdning, for eksempel en skew holder hodet, eller en folding av ørene kan raskt innse at deres kjæledyr har virkelig vondt.Det vil sannsynligvis ikke ønsker å ta på området av såret, skjelving eller reagerer ved berøring ved bitt såret med rykninger hud.

Dersom katten din har blitt bitt, er det muligens skremt, forvirret eller apatiske.Kanskje hun skjuler enda. Siden muskler, nerver eller sener kan bli skadet, bør du være lik som mulig gå til veterinæren og eventuelt fange ham på telefon Erstversorgungsmaßnahmen. Hvis dyret er opphisset eller er i sjokk, mange katteeiere sverger på  Rescue Drops, en blanding av Bach blomster som lindrer nerver og kan forenkle reisen til veterinæren katten.

Se Små sår nøyaktig

Alvorlighetsgraden av skaden i katter er ikke alltid lett å forutsi. På den ene siden viser katter ikke alltid, når noe gjør vondt. På den annen side ser noen ganger en bit viklet i tette Katzenfell mindre dypt som om hun er, og kan bli betente, særlig hvis smuss eller bakterier komme inn i såret.

Tendensen er aldri feil, selv med små skader foretrekker enda mer enn én gang for å gå til veterinæren for lite, rense såret og profesjonelt for å bli undersøkt nøye. Ikke senere enn de skulle gå, men hvis bittet nettstedet er varm, rød eller hoven, eller katten din har atferdsproblemer, slik som sover mer eller mindre enn vanlig spiser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *