Hvis hunden hoster: Mulig behandling

Hvis hunden hoster: Mulig behandling

Hvis hunden din hoster, som kan ha ulike årsaker. Hva en kandidat for behandling for ditt kjæledyr i spørsmålet, er derfor avhengig av diagnose av veterinær. Nedenfor vil vi gjerne beskrive mulige behandlingstiltak.

Hvis hunden hoster, han trenger hvile og litt ekstra omsorg - Bilde: Shutterstock / Jenn Huls

Hvis hunden hoster, han trenger hvile og litt ekstra omsorg – Bilde: Shutterstock / Jenn Huls

Hoster hunden din, er det opp til deg å vurdere om du besøker med ham umiddelbart en veterinær eller ønsker å først prøve et hjem rette. Ved tung hoste , kortpustethet,feber , tap av appetitt og andre symptomer forbundet med, ikke nøl med å se din firbente venn veterinær praksis du stoler på. Han hoster lett og sjelden, men spiller og spiser som vanlig, vil en behandling hjemme trolig være mulig.

Behandling av hunder med mild hoste

Støv, tørr oppvarmet luft eller mild allergisk stimuli: Mange hunder reagerer følsomt og med en liten hoste. Frisk luft (men ingen draft) gjør dem nå så godt som en mer fuktig klima. Man kan lage, for eksempel med en bolle med vann på varme.

Hvis hunden hoster, fordi han har en kald, han trenger hvile. Du kan gi den til å behandle et lite naturlig honning fra helsekostbutikk i sitt drikkevann. Dette er spredning av bakterier for å hindre så vel som forårsaker betennelse. Hvis andre symptomer bør forekomme, og det er ingen bedring innen tre dager, bør du oppsøke veterinær for å få hjelp.

Hunder med hoste hos veterinæren: Mulige behandlinger

Merknader veterinæren at hunden din hoster fordi han har allergi, vil han mest sannsynlig foreskrive ham anti-allergiske midler og finne med deg måter du kan unngå allergener fra nå.

Hostestillende medikamenter eller antibiotika er angitt i infeksjonssykdommer, mens hoste som utløses av hjertesykdom, bør forbedres ved spesielt tilpasset til sykdommen hjertemedisiner. I tillegg er andre medisiner for bivirkninger slik som feber gitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *