Hvis hunden har flass: Mulige årsaker

Hvis hunden har flass: Mulige årsaker

Noen skur i hundepels er vanligvis ikke dårlig. I tunge flass du bør, men heller søke med hunden en veterinær for å avklare årsakene. Dette kan være ganske annerledes. 

Flass hos hunder er ofte oppdaget i grooming - Bilde: Shutterstock / Olga Marc

Med litt hell, er det flass problem din trofaste venn ganske ufarlig. Vær endringer, tørr varme luften, endringer i hormonnivåer, eller andre endringer for å sikre at hunden har midlertidig tørr hud, kan også være forbundet med kløe og flassing. I tillegg kan det også være at Fellnase ble angrepet av en typisk hud og pelsproblemer, som stammer fra de hvite prikker i pelsen.

Vanlige årsaker: parasitter eller hud sopp

Ofte veterinæren oppdaget parasitter i pelsen til en firbent med vekter. Disse pesky critters ta tak i huden og håret på kjæledyret ditt – vanligvis det innebærer lopper ellermidd , trekker hudirritasjon, kløe og betennelse med det. En annen vanlig trigger, der handlingen er også raskere, hud sopp. Denne svært smittsom sykdommen er vanligvis fortsatt hunder av symptomer som kløe og håravfall ledsaget av sirkulære poeng.

Skur av sykdommer og allergier

Også sykdommer kan dra flass og andre hudproblemer. Ofte er det noen som påvirker metabolismen av hunden. Typiske eksempler er for dette lever, nyre, skjoldbruskkjertelen eller sykdom som skal behandles så raskt som mulig.

Noen ganger dyret også lider av en allergi , for eksempel mot en bestemt matvare ingrediens. I denne saken, vil veterinæren jobbe med deg til en tilnærming til å gjøre det ditt kjæledyr raskt føler deg bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *