Hunder bør vaksineres: Det er noe du bør betale

Hunder bør vaksineres: Det er noe du bør betale

De som ønsker at deres hunder er vaksinert, bør informere nøyaktig hvis og spesielt når det er fornuftig. Faktisk er det flere ting du bør vurdere om du ønsker å immunisere hunden din.

Spesielt i unge, men også i noen eldre hunder vaksinasjoner er fornuftig - Bilde: Shutterstock / VP-Photo-Studio

Hunder bør vaksineres: På dette temaet er spøkelser. Noen leger holde regelmessige vaksinasjoner for god og viktig. Andre mener heller at hunden har til å takle sykdommen selv og om nødvendig bør behandles med medisiner presist. Valper bør få, men i alle fall en grunnleggende vaksinering. Be om å få best passer din veterinær .

Hunder bør vaksineres: I valpestadiet

Fra om alder av åtte uker bør være en dukke begynne med primær serien. I det 12. og 16. uke av livet, bør veterinæren deretter gjøre de nødvendige oppfølgings vaksinering igjen. Den siste oppfølging i 15 måneder. Hvem ønsker å vaksinere hunden sin, som er best diskutere dette revaksinasjons valpestadiet med sin veterinær, og se om de gir mening for dine firbente venner.

Hvis en hund har allerede en infeksjon eller annen måte er svekket, bør du avstå fra vaksinering – de ville forverre helsen hans for øyeblikket bare på.

For flere råd om å vaksinere

Men selv i voksen alder, kan det noen ganger være ganske fornuftig å vaksinere hunder. Dette kan omfatte Zeckenimpfung eller mot rabies inkludere. I utgangspunktet er imidlertid alltid avhenger av omstendighetene i hunden av: han spiller mye ute i Moor? Ønsker du å med ham i utlandet? Spør. I alle fall, din veterinær om vaksinen forberedelse kan ha bivirkninger som ikke tåler hunden din kan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *