Hunden stukket av en bie eller veps. Allergisk reaksjon

Allergisk reaksjon

Et insektbitt er både for oss mennesker, så vel som for en hund en ubehagelig ting. Men følger en allergisk reaksjon, bør du ta øyeblikkelig handling som eier og ta med hunden til veterinær så snart som mulig.

Hvis hunden din har en allergisk reaksjon, bør du raskt ta ham til legen - Bilde: Shutterstock / Sergey Nivens

Et mareritt scenario for enhver hundeeier: din firbente venn raser i hagen eller i skogen – plutselig har han en allergisk reaksjon. Dette sjokk rørt bare i sommermånedene, ofte ved et insektbitt. Symptomene kan være annerledes i naturen: floppiness, tumbling, feber eller til og med tap av bevissthet. Puste er ofte flat og hastigheter, samt hjerteslag. En allergisk sjokk kan gi hevelse i strupehodet selv.

Allergiske reaksjoner: Tips for First Aid

Hvis du ikke vet at hunden din har en allergi, for eksempel for å giften av en bie eller veps, bør du foretrekker ham i tvil for raskt veterinæren bringe. Et viktig tiltak i en allergisk reaksjon er definitivt kjøling bite området. førstehjelp kan være avgjørende her: Hvis hunden din etter et insektbitt er omtrent bevisstløs, bør du utføre munn-til-munn-metoden.

Insekt bite hunden: Når du er i tvil, søke øyeblikkelig medisinsk hjelp

Hvis du merker symptomer en allergisk reaksjon på hunden din, bør du gå på den direkte ruten til veterinæren. Avhengig av hvor alvorlig allergi, kan ditt kjæledyr trenger livreddende medisiner som adrenalin eller kortikosteroider og infusjoner kan være nødvendig.

Hvis du vet at hunden din er allergisk mot enkelte insekter, kan du be legen for medisinering. I dette tilfellet, kan du holde en liten dose medisin som trengs hjemme og sørge for ditt kjæledyr i en nødsituasjon orden før det kommer til eksperter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *