Hund med hypotyreose: behandling

Hund med hypotyreose: behandling

I hypotyreose, er hunden ikke seg selv: Han ser sliten, er konstant sulten, har en endret huden og er spesielt følsomme for kulde. Derfor har du gått med ham til en veterinær. Diagnosen var snart klart for en blodprøve.

Hypotyreose hos hunder: Drug behandles - Bilde: Shutterstock / StockLite

Nå diskutere med din veterinær behandling. Heldigvis er sykdommen lett kureres og etter vellykket behandling hunden din er snart sitt gamle jeg igjen. Behandlingen er som følger.

Levetid: Daglig administrasjon av medisiner

Fordi hunden mangler en skjoldbrusk hormon, er det denne nå gitt kunstig. Han vil få en-to ganger per dag. Normalt behandling med to doser per dag, en om morgenen og en om kvelden, startet. Dersom symptomene er forbedret, er det tilstrekkelig å redusere mengden til en dose per dag.

Narkotika, vil hunden må ta et helt liv, men han vil bli mye bedre. Imidlertid kan det ta flere uker til måneder, før det vil være ganske quadruped igjen, vet du.

Først vil tretthet falle bort fra hunden din, etter en til to uker kjæledyret ditt bør være på vakt igjen. Innen åtte uker, kommer vekten tilbake. Ikke bli skremt: Problemene med hud og pels kan bli verre i starten av behandlingen først av alt.

Problemer og prognose i hypotyreose

Føler du at narkotika å slå i motsatt effekt, er deres hund nervøs, for tynn og drikker mye, kan stoffet bli overdosert. Det er lurt å gå til veterinæren igjen med disse problemene. Dosen kan deretter rette stoffet. Uansett, bør du ha en sjekk opp to måneder etter starten av medisiner veterinæren hvis stoffet er godt justert.

Prognosen for hunden din er veldig bra med den daglige kunstige hormonet forsyning.Han vil ikke ha noen problemer eksternt og vises helt frisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *