Hund konjunktivitt: Behandling

Hund konjunktivitt: Behandling

Alle som har en hund med øyekatarr hjemme vet hvordan dyret lider av denne sykdommen, og at behandling må begynne så snart som mulig. Hvordan dette ser ut, avhenger av alvorligheten av sykdommen, og årsaken til det. 

Behandlingen av hunden med konjunktivitt aksepterer veterinæren - Bilde: Shutterstock / michaeljung

Hvis du oppdager sterk, kanskje slimete tåre med hunden din, til han smerte Sensitive Touch for øyet og lider av kløe, bør du oppsøke veterinær så fort som mulig med ham. Dette vil starte etter en grundig diagnose, behandling for hunden med konjunktivitt.

Dog med konjunktivitt: behandling av mild sykdom

Hvis irritasjon i konjunktiva forårsaket av utkast, inntrengning av fremmedlegemer oppsto i øyet hunder eller støv, veterinær ofte anbefalt urtemedisiner som øyentrøst MOTTATT på apoteket. I form av øyedråper eller te for Augenauswaschen øyentrøst motvirker kløe og tørrhet i øyet.

Anti-inflammatoriske øyesalver bør raskt få lindring og administreres nøyaktig som anvist av veterinær.

Behandling av øyebetennelse med steroider eller antibiotika

Hvis veterinæren bestemmer at din favoritt lider av en allergi, vil han sannsynligvis foreskrive kortison dråper eller salve, og prøve å finne allergi ovnen. Konjunktivitt forårsaket av bakterier kan behandles med antibiotika, mens et antisoppmiddel er foreskrevet for å bekjempe en soppinfeksjon som har truffet på conjunctiva.

Selv hjemme kan du gjøre mye for hunden din med konjunktivitt. I tillegg til den vanlige administrering av medisiner foreskrevet av legen din bør du være forsiktig for å sikre at området rundt øynene rene. DAB ham for det beste med en klut som du kan fukte med varmt vann. Kjæledyret bør det, før sykdommen er bedre å ha varm og koselig og ikke bli utsatt for trekk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *