Hoste hos hunder: Mulige årsaker

Hoste hos hunder: Mulige årsaker

Hoste hos hunder ikke alltid skyldes en sykdom, fordi hoste seg selv er ikke noe annet enn en fysisk beskyttende refleks for å fjerne luftveiene i dyret.Mulige årsaker er:

Allergi, Bronchities, kulde: hoste hos hunder kan ha ulike årsaker - Bilde: Shutterstock / Robynrg

Hoste hos hunder bør, hvis han er sterk eller vare lenger, den veterinær som skal undersøkes og behandles. Forklar ham nøyaktig symptomer du har observert i hunden din. Hvor ofte, hvor mye og hvor lenge hoster hunden sin? Når på dagen skjer på hoste og andre symptomer som tretthet, rastløshet eller åndenød skjedde?

Det er også viktig hvis hunden hoster på visse anledninger, enten det er en tørr hoste, eller det også skiller ut et slimete sekret når du hoster.

Noen mulige årsaker til hoste hos hunder

Hoste bare sporadisk og det meste innendørs, hunden, kan være trigger for allergi eller tørr luft. Veterinæren vil avgjøre om denne type hoste i hundene behandling behov, eller om det er tilstrekkelig hvis du gjør med en luftfukter, luften litt mer behagelig for de firbente venner.

Selv astma forekommer hos hunder og er vanligvis forårsaket av en allergisk reaksjon.For å forbedre symptomene må trigger for astmatisk hoste finnes så raskt som mulig.

Omfatter også sykdommer og infeksjoner til de vanligste årsakene til hoste hos hunder. Det kan være at hunden din har lidd en bronkitt, eller gjør ham til å skape en annen bakteriell, viral eller soppinfeksjon. Valpesyke og kennelhoste er farlige sykdommer som bør utelukkes som årsak til hoste snarest.

Også veterinæren kan hunden din i mistenkte ormer forske fordi hjerte- eller lungeormer kan også være ansvarlig for hoste. Først etter klar diagnose det vedtar et behandlingsalternativ for å hjelpe ditt kjæledyr så snart som mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *