Homeopati for hunder: Hva kan de ha råd?

Homeopati for hunder: Hva kan de ha råd?

Din firbente følgesvenn er ubalansert og spise eller ikke drikke? Homeopati for hunder kan være en mild supplement til veterinæren bare i slike tilfeller. For hva man gjør det bra, er et nyttig alternativ for hunder.

Homeopati for hunder kan hjelpe med symptomer som tretthet - Bilde: Shutterstock / Joan Budai

Mange mennesker kan være når helseproblemer, ikke bare fra fastlegen din, men også med hell informert av en homeopat. Dette alternativet er også tilgjengelig for din firbente venn: Homeopati for hunder, katter og til og med hester. Tierheilpraktiker kan nå hjelpe veldig forskjellige arter med nye behandlingskonsepter.

Homeopati for hunder: Individuell hjelp

Når en hund lider – enten fra fysisk smerte eller psykiske problemer – han kan ikke fortelle oss om det. Men du som hundeeier kan ta hensyn til visse symptomer. Drinker og spiser hunden din nok? Hva er den posituren din trofaste venn? Og aller viktigst: Har hunden din har en traumatisk opplevelse gjort som kunne forklare hans endret atferd?

Ikke alltid gjør det klassiske veterinærmedisin i slike tilfeller en løsning. Homeopati for hunder kan hjelpe her, åpne opp nye perspektiver eller i det minste supplere behandling av veterinær og støtte. Ett dyr healere eller Tierhomöopath diskutere med deg symptomer og forandringer av hunden din, og deretter oppretter en individuell behandlingsplan. Det kommer ned til om lidelsen er kronisk eller akutt, fysisk eller mentalt.

Hvilke stoffer handle ut?

Selv homeopati for hunder med hell bruker spesielle stoffer som hjelper dyrene i akutte lidelser situasjoner, men også i kroniske sykdommer. Faktisk er det nå visse stoffer som har vist seg spesielt med typiske hunde klager så effektivt. Hvis atferdsvansker, rastløse eller engstelige hunder som Bach blomst dråper brukes til å roe.

Homeopati for Dogs anbefaler også Arnica i skader for hemostase og fremme sårheling – så operasjoner ved veterinær kan være homøopatiske kosttilskudd.Belladonna hjelper hvis du måtte fjerne flått hos hunder. Selv mot diaré og oppkast, er det flere alternative homøopatisk stoffer for hunder.

Riktig administrasjon: kuler for hunder

Det er viktig at du gir din firbente følges homøopatiske midler ikke rett før eller etter et måltid. Du ville ikke ellers har den ønskede effekt. For hunder, kan du løse opp kulene enten i drikkevannet, eller plassere dem direkte inn på din favoritt forsiktig Lips.En annen mulighet ville være å injeksjon med en sprøyte.

Men du bør søke råd fra en lege eller veterinær dyr homeopat spørsmål om homeopati for hunder definitivt først – fordi utvalget av behandlingsalternativer er stort og mangfoldig. Den samråd med veterinær anbefales sterkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *