Hjertesvikt: Hvordan er det behandles?

Hjertesvikt: Hvordan er det behandles?

Kan kureres hjertesvikt hos hunder, dessverre ikke. Hvis sykdommen er fanget tidlig, behandling kan imidlertid sørge for at de firbente venner kan fortsatt leve et godt liv med så få restriksjoner som mulig.

Behandling av hjertesvikt er utført hos dyrlegen - Bilde: Shutterstock / gosphotodesign

Ved mistanke om hjertesvikt, utfører veterinær første flere undersøkelser. Med hjelp av røntgen og ultralyd bilder samt muligens et EKG oppdager hvor langt sykdommen har kommet, og om mer organisk skaden allerede påført dem. Medikamentell behandling deretter begynner nesten umiddelbart.

Behandlingen starter, jo tidligere, jo bedre

Hvis sykdommen oppdages tidlig, blir det gjort et forsøk på mulige konsekvenser som en fiasko er tiden for organismen å forebygge. Normalt syk er hunder som behandles for sine liv med narkotika. De regelmessig administrerte legemidler utvide blodkar på den ene side, på den annen side styrke hjertemuskelen, slik at hjertet av arbeidet skal lettes, og det kan gi nok oksygen til hundens kropps igjen.

Tilstanden til hund og dosen av medisiner bør regelmessig undersøkes av en veterinær – er like viktig at du støtter hunden din hjemme med et hjerte-vennlig holdning mens du bor sunn og frisk.

Hjerte Sick Dog: Et balansert kosthold og rikelig med frisk luft

Det er viktig at du ordner med dyrlegen nøyaktig hvilke endringer fra nå av i den daglige rutinen for hunden din. For dette formål er for det første, en omdannelse av tilførselsmaterialet omfatter. En balansert hundemat , som tilsettes til en hvilken som helst hjertevennlige forsupplement, er ofte et nyttig mål i tillegg til medikamentbehandling.

Den sunne spesialitet mat styrker også immunforsvaret og kan hindre at spesielt farlig for hjerte syke hunder overvektige. Moderat, regelmessig mosjon i frisk luft, noe som ikke holder hunden overveldet men passer en hund med hjertesvikt gjør vanligvis godt også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *