Hjertesvikt hos hunder: Symptomer

Hjertesvikt hos hunder: Symptomer

Hjertesvikt, eller hjertesvikt kan være forbundet i en hund med ulike symptomer. Dette er forårsaket av det faktum at hunden hjertet pumper for lite blod i sirkulasjonssystemet, slik at det i legemet  fører til en mangel på oksygen.

Hunder med hjertesvikt kan vise forskjellige symptomer - Bilde: Shutterstock / Arman Zhenikeyev

Symptomer på hjertesvikt hos hunder vanligvis ikke dukker opp over natten, men kommer like lumske derfor som sykdommen utvikler seg. Dette signaliserer at du bør se.

Hjertesvikt: trøtthet og dårlig forfatning

Er en fire-legged hunder som lider av denne sykdommen, forverret hans allmenntilstand. Lastekapasiteten minker og de ​​spillene han er raskt ute av pusten.Selv når du innser går ham til den dårlige tilstanden. Snarere enn å løpe rundt, vil hunden stoppe ofte, og kan overbevise til å bevege seg knapt. Det kan være at han hoster under og etter trening, eller uvanlig rask pust. Han ligger og sover mye, synes stadig trøtt og spiser trolig verre enn vanlig.

Andre symptomer på hjørnetann sykdom

En hund med hjertesvikt indikert ved oksygenmangel ofte blålige slimhinner.Besvimelse, noen ganger varer bare noen få sekunder, også tilhører den. Ved Fressunlust kan det være at hunden mister vekt med hjertesvikt. Av væskeansamling i bena og under buken kan det likevel føre til økt omkrets.

Hvis du har mistanke om sykdommen, bør du så snart som mulig en  dyrlege  besøk.Dette kan vanligvis oppdage selv symptomer som vann i lungene, og han vil trolig finne roligere hjertelyder med støy og en flat puls og begynne snart etter diagnose med behandling.

Én kommentar til «Hjertesvikt hos hunder: Symptomer»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *