Hindre midd: For å beskytte hunden din

Hindre midd: For å beskytte hunden din

Fordi midd kan utløse hund alvorlig kløe og inflammasjon, ønsker du en Infestation sikkert hindre foretrekker. Men så enkelt at det ikke dessverre.

Fordi den eneste måten å virkelig hindre midd, ville være å styre klar helt gressletter.Og det er selvsagt utenkelig som hundeeiere. Men noen områder mer påvirket av skadedyr enn andre.

Midd, forebygging bare betinget mulig

Spesielt i områder der dyr er eller hvor dyr er ofte, midd funnet ofte. Fordi parasitter lever av de vaskulære væsker av pattedyr og multipliser deretter sterkere hvis du har mange verter tilgjengelig.

For å beskytte hunden din mot angrep fra skadedyr, er det ulike spray og spot-on preparater, som du også mot lopper og flått bruk. Som med andre parasitter disse midlene garanterer imidlertid ikke at hunden faktisk blir ingen midd.

Hvis du kjenner gresset berørt?

For å finne ut om området er påvirket av midd i hagen din, kan du utføre en veldig enkel test. Bare plassere et hvitt ark i solen på plenen. Er parasittene hjemme selv når du samler dem snart på lunt sted. Enten spesialagent for behandling av plenen, kan skadedyr virkelig drepe, er kontroversielt. Du kan imidlertid dempe antall små edderkoppdyr betydelig eller hindre et angrep, når du klipper plenen regelmessig kort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *