Hindre heteslag i katter i sommer

Hindre heteslag i katter i sommer

Katter kan faktisk vanligvis ser kul i sommer selv kjeks, før en varme strøk de er fortsatt ikke helt immun. Hvordan kan risikoen for varme er best forhindres?

Suns fin skygge, men også finner ganske rød katt - Shutterstock / Steve Mann

Spesielt for innekatter kan slå varmen for smerte, siden varme opp rom raskt og Stubentiger har ingen mulighet til å søke kjærtegn ansiktet Odd vindkast. Outdoor katten ha det som en litt enklere, men er heller ikke helt imot heteslag beskyttet.

Hold innekatter foran heteslag

På loftet leiligheter eller hus med mye direkte sollys gjennom de store vinduene kan det bli veldig varmt. Katter ikke har her muligheten til å flykte fra heteslag og risiko.Du kan forhindre dette ved dagtid de gardinene trukket og holde vinduene lukket når det er veldig varmt. Ventiler bør kun om natten, når temperaturene er igjen gått litt ned.

Satt overalt i huset vannkilder, ideelt å drikke fontene. Fordi i rennende vann er ikke like raskt som bakterier samler seg i stillestående vann i en bolle Fordi selv et riktig fuktighet kan bidra til å forhindre heteslag i katter. En kald flisegulv kan også gi kjøling. Hvis den finnes, så ikke dekke det helt, for eksempel med teppe fra.

Prøv også, ikke for lenge med å la din huskatt i stor varme alene. Deretter kan du reagere i tide hvis Fellnase men blir for varmt. Fuktede håndklær og varmt vann gir rask lindring. Iskaldt vann er ikke anbefalt i tilfelle av overoppheting på grunn av stor temperaturforskjell på dårlig Samtpfote bare gjør enda mer for å skape.

Forebygging av heteslag på Freigängern

Bør også løslate fanger for mange vannkilder og brønner katter er klar i hagen eller rundt huset. Satt i sommer foretrekker noen flere brønner på – er også nabo katter takk. I hagen så mange trær, busker og Supernatantene bør gi skygge i Kitty kan trekke.

Både for utslipp fanger samt for innekatter, er det i sommer spesielt fint hvis du er i et kjøligere rom som kjeller, pantry eller badet å skjule. Hvis det er mulig, er det lurt å gi dem slik tilgang der – spesielt hvis du har hele dagen på jobb. Så du kan overopphetes din Samtpfote hindre enkleste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *