Heteslag i hunder: Førstehjelp

Heteslag i hunder: Førstehjelp

Når det blir varmere ute, heteslag i hunder er en trussel. Førstehjelp kan være livreddere her. Hva du trenger å vite om overoppheting, og hvordan du kan hjelpe hunden din umiddelbart, klikker du her.

Førstehjelp kan være avgjørende i en heteslag - Bilde: Shutterstock / Freebird Photos

Hos hunder har en kroppstemperatur 41-43 grader Celsius under visse omstendigheter vært livstruende. Førstehjelp er derfor umiddelbart nødvendig i tilfelle av heteslag i hunder. Det er viktig at symptomene hunden din raskt gjenkjenne , slik at du kan hjelpe ham umiddelbart.

Heteslag i hunder: Tips

Den beste måten å sikre en forholdsregel at kjæledyret ikke er utsatt for overdreven solen. Men hvis det kom til heteslag, er rask handling er nødvendig. Det første du må få hunden ut av varmen og solen, og er plassert på et kjølig, luftkondisjonerte rom er best, slik at kroppstemperaturen normaliserer. Cool Wrap eller rennende, kaldt vann kan brukes som tiltak for førstehjelp .

Førstehjelp for hunden din overoppheting

Enter for å umiddelbart drikke vann hunden din. Sørg imidlertid at han ikke drikker for hissig. I verste fall kan de firbente venner ellers lider et sjokk. Langsomme, forsiktige slurker er trygt alternativ her.

I tilfelle av heteslag i hunder kan også forekomme i bevisstløshet. I dette tilfellet, bør du kjæledyret raskt til veterinær bringe, fordi det er behov for å dryppe. Ved overoppheting er rask hydrering alfa og omega, fordi hunden er dehydrert. I tillegg bør du sørge for at hans frie luftveier. Har quadruped spydde for eksempel, bør du frigjøre luftveiene umiddelbart om dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *